Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
Marek Kowalski bodek300 b Jan Maryjan Greg Greg Aleksandra Ilnicka ania szyc Piotr 3 K T v T (7486 niezalogowanych)
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
Mazury napisał:
Mnie nie martwi poziom argumentów typu 'wypierdalać', choć mogą być zastosowane równie dobrze wobec Polaków w Norwegii, bardziej niski poziom zorganizowania POloniii tutaj, że na takich marszach Polacy będą statystami, szarym tłumem poprawiającym statystyki, bez wyrażenia własnego zdania, tożsamości.
Samych Muzułmanów się osobiście nie obawiam ani tego, że stanowią zagrożenie dla cywilizacji europejskiej. Wydaje mi się, że marsze 'przeciw islamizacji' mogą być mieczem obosiecznym. Bo z jednej strony islamiści mogą odczytać jakiś sygnał, że jesteśmy w Europie rządzącej się regułami demokratycznymi a nie szariatem, z drugiej strony przemoc, agresja, wyzwiska mogą spowodować zwarcie szeregów, dalszą alienację i radykalizację islamistów.
Takie mam przemyślenia, na marsz się nie wybieram, każdy zadecyduje po swojemu.
k.

sorlandet napisał:
Niech każdy Muhammad Maharadża Ali Bombaj wypier***a do siebie...,a Norwedzy jeszcze ich utrzymują.. ,a oni chodzą jak święte krowy i myślą co by tu robić,żeby nic nie robić..
Niby to społeczeństwo bez szkół,nie znający alfabetu..,a świat nie ma na nich lekarstwa.. to jest dopiero cyrk na kółkach..

bardzo dobrze powiedziane Mazury...

...od wczoraj o tym myslalem intensywnie... i jedyne slowo ktore mi sie automatycznie nasuwalo na mysl to slowo "marionetki"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
54-letni Kazimierz Kowejsza został skazany na 13 lat i 6 miesięcy więzienia za gwałt na nieletniej dziewczynce, który zauważyli przerażeni sąsiedzi, gdy pedofil zapomniał zasłonić okno w sypialni.

Dramat rozegrał się w West Yorkshire pod koniec ubiegłego roku. Dzięki interwencji świadków, którymi była szóstka sąsiadów obserwujących całe zdarzenie z okien swoich domów, policja aresztowała Polaka leżącego obok zgwałconej dziewczynki w sypialni.
Jak też się okazało, w pod łóżkiem znajdowała się partnerka pedofila, która wcześniej rzekomo podżegała mężczyznę do gwałtu.

Funkcjonariusze aresztowali także rodziców dziewczynki, którzy znajdowali się w tym samym domu pijani. Zostali oni skazani za zaniedbywanie dziecka. Partnerka pedofila 53-letnia Ewa Tymińska otrzymała 8-letni wyrok więzienia.

Podczas procesu okazało się, że opieka społeczna była wzywana parokrotnie w sprawie zaniedbywania dziewczynki. Obecnie opiekuje się nią rodzina zastępcza.

Sędzia Mark Bury powiedział skazanym, że możliwość ich deportacji zostanie rozpatrzona przez Home Office i zasądzoną karę będą mogli odbyć w Polsce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
Policja ukrywała problem pedofilii, bo ...się bała

W Wielkiej Brytanii gangi składające się głównie z Pakistańczyków wykorzystują dziesiątki nastolatek. Policja woli o tym nie informować, by nie zostać oskarżoną o rasizm

Policja w Blackpool w hrabstwie Lancashire odkryła w 2003 r., podczas śledztwa w sprawie zaginięcia 14-letniej Charlene Downes, że w mieście działa gang pedofilów grasujący głównie w barach fast food. Mężczyźni, w większości pracownicy barów, proponowali dziewczynkom w wieku od 11 do 15 lat pieniądze, papierosy, alkohol i narkotyki w zamian za seks.

W ten sposób wykorzystali seksualnie ponad 60 nastolatek. Wszystkie były białe. Oni zaś bez wyjątku pochodzą z Azji, w większości z Pakistanu. O tym mieszkańcy Blackpool dowiedzieli się jednak dopiero teraz. Policja bowiem wolała ukryć pochodzenie etniczne pedofilów, by nie zostać oskarżoną o rasizm. Raport ze śledztwa nigdy nie został oficjalnie opublikowany.

Gang azjatyckich pedofilów z Blackpool to tylko jeden z wielu na północy Anglii. Od 1997 r. za molestowanie nastolatek na ulicy zostało tam skazanych 56 mężczyzn. 50 z nich to muzułmanie. Większość pochodzi z Pakistanu. W styczniu były szef MSW Jack Straw ostrzegał, że niektórzy Pakistańczycy uważają białe dziewczyny za "łatwe mięso".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
Ameryka bije na alarm: islamiści zagrażają Zachodowi
Dość nieoczekiwanie amerykański minister obrony Chuck Hagel i szef połączonych sztabów generał Martin Dempsey wystosowali bardzo poważne ostrzeżenia o groźbie, jaką dla Ameryki i całego Zachodu może stanowić Państwo Islamskie

www.polityka.pl/tygodnikpolityka/swiat/1...azaja-zachodowi.read
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Sami islamisci w oslo protestowali niedawno przeciw dzialaniom IS. Teraz w Oslo marsz przeciw islamizacji. Nie jestem za nadmiernym wpuszczaniem ich do europy, bo duzo z nich socjale ciagnie i nic nie robi. Jednak pracuje jako kierowca autobusu z nimi i normalnie chodza do pracy, niektorzy. Opowiadaja sie wogole przeciw jakiejkolwiek agresji z jakiejkolwiek strony, mowia sami ze wiekszosc z nich to ludzie bez szkol, z wiosek od pokolen na socjalu takrze w swoim kraju. Moze wiec jest tak, ze wszedzie sa zli i dobrzy ludzie? Tylko nam jest trudno ich rozroznic jak maja inny kolor skory, obyczaje, przeszlosc, inny jezyk. Chcialbym aby kazdy mial do czynienia troche z nimi i sie na ich temat wypowiadal. Kilku zaskoczylo mnie wiedza. Nawet tym, ze zapytal, czy przy mnie w baraku gdzie jadamy moze sie pomodlic, albo wogole mowicw swoim jezyku przez telefon, aby mi nie przeszkadzac. Niezaleznie od tego co kto mysli, wiekszosc polakow, litwinow itd gdzies to ma i tarabani ile wlezie w swoim jezyku przy innych. To sa drobnostki, alez nich sklada sie zycie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
Kobiety bez chust proszą się o gwałt
www.euroislam.pl/index.php/2013/03/kobie...-prosza-sie-o-gwalt/
Islam zezwala na gwałt i molestowanie nieletnich
www.euroislam.pl/index.php/2013/05/islam...stowanie-nieletnich/

Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
Nie jestem za nadmiernym wpuszczaniem ich do europy, bo duzo z nich socjale ciagnie i nic nie robi. Jednak pracuje jako kierowca autobusu z nimi i normalnie chodza do pracy, niektorzy. Opowiadaja sie wogole przeciw jakiejkolwiek agresji z jakiejkolwiek strony, mowia sami ze wiekszosc z nich to ludzie bez szkol, z wiosek od pokolen na socjalu takrze w swoim kraju. Moze wiec jest tak, ze wszedzie sa zli i dobrzy ludzie? Tylko nam jest trudno ich rozroznic jak maja inny kolor skory, obyczaje, przeszlosc, inny jezyk. Chcialbym aby kazdy mial do czynienia troche z nimi i sie na ich temat wypowiadal. Kilku zaskoczylo mnie wiedza. Nawet tym, ze zapytal, czy przy mnie w baraku gdzie jadamy moze sie pomodlic, albo wogole mowicw swoim jezyku przez telefon, aby mi nie przeszkadzac.

pewnie z Turcji Persji(Iran) ale nie z Pakistanu Afganistanu bo ci nawijaja po swojemu i sa dosc agresywni
wszystko zalezy z jakiej kasty pochodza
ale fakt nigdy nie mialem problemow z platnosciami od nich ( jeden placil chociaz juz mial sprawe o bankructwo) czego nie moge powiedziec o norwegach

Uwazam ze Polacy nie powinni brac udzialu w tym marszu. Polska od setek lat jest panstwem tolerancyjnym
to u nas znalezli schronienie Tatarzy i Zydzi ktorych inne panstwa europy wypedzily .

oby ten marsz nie obrucil sie przeciwko nam
bo Polacy zabieraja norwegom miejsca pracy a muslimy nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
68 Postów

(olaf1)
Początkujący
Zabek57 napisał:
Sami islamisci w oslo protestowali niedawno przeciw dzialaniom IS. Teraz w Oslo marsz przeciw islamizacji. Nie jestem za nadmiernym wpuszczaniem ich do europy, bo duzo z nich socjale ciagnie i nic nie robi. Jednak pracuje jako kierowca autobusu z nimi i normalnie chodza do pracy, niektorzy. Opowiadaja sie wogole przeciw jakiejkolwiek agresji z jakiejkolwiek strony, mowia sami ze wiekszosc z nich to ludzie bez szkol, z wiosek od pokolen na socjalu takrze w swoim kraju. Moze wiec jest tak, ze wszedzie sa zli i dobrzy ludzie? Tylko nam jest trudno ich rozroznic jak maja inny kolor skory, obyczaje, przeszlosc, inny jezyk. Chcialbym aby kazdy mial do czynienia troche z nimi i sie na ich temat wypowiadal. Kilku zaskoczylo mnie wiedza. Nawet tym, ze zapytal, czy przy mnie w baraku gdzie jadamy moze sie pomodlic, albo wogole mowicw swoim jezyku przez telefon, aby mi nie przeszkadzac. Niezaleznie od tego co kto mysli, wiekszosc polakow, litwinow itd gdzies to ma i tarabani ile wlezie w swoim jezyku przy innych. To sa drobnostki, alez nich sklada sie zycie.kazdy z nas pewnie,kto tu mieszka mial do czynienia z muslimami.ja znam 3 dosc dobrze,oni sie niechca integrowac,oni chca byc wsrod swoich tu w europie,ze swoimi prawmi,ktore im ich alah dal,a nie prawo nadane przez ludzi,te prawo jest nie wazne dla nich.przestrzegaja tylko ze strachu przed konsekwecjami,ale go nigdy nie zakceptuja.tak twierdzi tych 2 z 3 muslimow ktorych znam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
68 Postów

(olaf1)
Początkujący
cysiek2 napisał:
Nie jestem za nadmiernym wpuszczaniem ich do europy, bo duzo z nich socjale ciagnie i nic nie robi. Jednak pracuje jako kierowca autobusu z nimi i normalnie chodza do pracy, niektorzy. Opowiadaja sie wogole przeciw jakiejkolwiek agresji z jakiejkolwiek strony, mowia sami ze wiekszosc z nich to ludzie bez szkol, z wiosek od pokolen na socjalu takrze w swoim kraju. Moze wiec jest tak, ze wszedzie sa zli i dobrzy ludzie? Tylko nam jest trudno ich rozroznic jak maja inny kolor skory, obyczaje, przeszlosc, inny jezyk. Chcialbym aby kazdy mial do czynienia troche z nimi i sie na ich temat wypowiadal. Kilku zaskoczylo mnie wiedza. Nawet tym, ze zapytal, czy przy mnie w baraku gdzie jadamy moze sie pomodlic, albo wogole mowicw swoim jezyku przez telefon, aby mi nie przeszkadzac.

pewnie z Turcji Persji(Iran) ale nie z Pakistanu Afganistanu bo ci nawijaja po swojemu i sa dosc agresywni
wszystko zalezy z jakiej kasty pochodza
ale fakt nigdy nie mialem problemow z platnosciami od nich ( jeden placil chociaz juz mial sprawe o bankructwo) czego nie moge powiedziec o norwegach

Uwazam ze Polacy nie powinni brac udzialu w tym marszu. Polska od setek lat jest panstwem tolerancyjnym
to u nas znalezli schronienie Tatarzy i Zydzi ktorych inne panstwa europy wypedzily .

oby ten marsz nie obrucil sie przeciwko nam
bo Polacy zabieraja norwegom miejsca pracy a muslimy nie
ja tez radze sie w to nie mieszac,to jest miedzy norwegam i,bo wiekszosc z muslimow ma norweskie paszporty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
POLSKIE OBOZY KONCENTRACYJNE.

Czy to hasło nas nie oburza? Ale Ci, którzy go używają powiedzą, że to taki skrót myślowy.

Apeluję więc do wszystkich: wystrzegajmy się skrótów myślowych. Na przykład skrót myślowy: ISLAMIŚCI. Jak czytam że ISLAMIŚCI uczą dzieci rzucać granatami, to mi się bebechy przewracają.

Znam wielu "ciapatych". I są to dobrzy ludzie, taką mam o nich opinię. Pracują ciężko, płacą podatki. Są uczciwi. Nigdy z nich żaden z nich mnie nie oszukał, czego ani o Rodakach ani o Norwegach powiedzieć nie mogę.

Jak słyszę opinię że "wszyscy muzułmanie to coś tam, coś tam...", to od razu stawiam takiego mówcę w jednym szeregu z Norwegiem który tłumaczy, że "wszystkie Polki to dziwki".

Proszę Was, bardzo Was wszystkich proszę, zastanówcie się co piszecie o innych ludziach, bo nad słowem raz wypowiedzianym czy opublikowanym tracimy kontrolę i zaczyna ono żyć własnym życiem. I potrafi zadać Bogu ducha winnemu człowiekowi dużo bólu.

Jeśli ktoś będzie chciał wypowiadać się autorytatywnie o tych, którzy wierzą w Allacha i hurtowo nazywać ich terrorystami czy prymitywnymi zwierzętami, niech pomyśli jak się czuje, gdy słyszy o polskich obozach koncentracyjnych, lub o tym, że Polki to dziwki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok